Een eertse blog, het vuurtje brandt

Waar begin je dan, een eertse blog. Eigenlijk is dit niet mijn eerste blog over ons interieur. Die schreef ik eerder voor een collega Instagrammer (bestaat dit woord?) Een paar weken geleden vroeg Jellina Detmar of er mensen waren die een gastblog op haar site wilde plaatsen. Dat leek me eigenlijk wel super leuk om te doen dus ik dacht: “Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.” Een Pipi Langkous uitspraak.

En vanaf dat moment ben ik los. Ik voelde het gebeuren, een vonkje, een vlammetje. Ik vond het zo leuk om te doen, ik had allemaal ideeën en vooral heel veel zin om meer te vertellen over ons huis. Met elke leuke reactie van anderen op de foto’s op Instagram of via Pinterest voel ik de “zin om te schrijven”. Het vuurtje brandt!

Dus ik ben los, korte blogs over ons interieur, de keuzes die we maakten tijden de verbouwing en daarna. En ik hoop je te inspireren, ook bij jou een vonkje over te laten slaan. Met mooie beelden en ideeën om in je interieur mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: