Uit de kast komen

kijkje in de kast

De droom van iedere vrouw. Nou ja, dat is misschien een beetje overdreven, maar het was zeker wel mijn droom. Een inloopkast in ons nieuwe huis. Zo meteen aan de slaapkamer.

Nu moet je weten dat wij een groot gedeelte van ons huis hebben gerealiseerd in de oude stal van de boerderij. In die ruimte zat ook nog een oude paardenstal. Die hebben we ook bij het huis getrokken en daarin dus de inloopkast gemaakt.

Zo gaaf om de oude elementen van die stal terug te zien in onze slaapkamer. Er staat dus nog een originele betonnen muur met twee luikjes en een oude staldeur. De luiken en het ijzeren beslag hebben we helemaal schoongemaakt en opgeknapt. De kleur van de deuren zat erg dicht bij de kleur Terra van VT wonen. Die kleur hebben we in de slaapkamer ook terug laten komen.

Betonnen muur met originele luiken en deur

Je kunt je voorstellen dat ik graag “in de kast zit”. We hebben de kledingkast gevuld met een kastenwand van Ikea, de PAX. Super praktisch en erg fraai. Het was een flinke klus om al die kastdelen op hun plek te krijgen maar omdat de kledingkast toch dicht kan hebben we geen deuren meer voor de kasten gedaan. Zodra je de staldeur door bent kun je kiezen wat je aan wilt.

Inloopkast

En ik kom dus niet graag “uit de kast”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: