Onze keuken

onze woon-keuken

Wij wonen bijna letterlijk in onze keuken. Het centrum van ons huis. Toen we bezig waren met het ontwerp van de te verbouwen schuur stond één ding vast. De keuken moest ruim, functioneel, prachtig en heerlijk worden. Dat is ons goed gelukt (al zeg ik het zelf). De keuken is nog niet helemaal klaar. Zoals je op de foto ziet moet de plint nog gemaakt onder het eiland. Maar zo zijn er nog zoveel “nog niet helemaal klaar” dingen, dat ik er niet meer wakker van lig. Alles op zijn tijd.

De hele verbouwing van de schuur naar deze heerlijke leefbare ruimte heeft al met al ruim een half jaar geduurd. Eigenlijk best snel. In die periode woonden we al wel in het huis. In het oude huis zat een bruikbare keuken dus we hebben ons prima kunnen redden.

keuken, overal vloerverwarming

We hebben de keuken zelf ontworpen en geplaatst. Het is een combinatie van Ikea. De eiken achterwand en het zwarte kookeiland hebben zijn van Ikea. Het composieten aanrechtblad komt elders vandaan net als de prachtige afzuigkap en lamp van Wave, fashion fot kitchen. Het inbouwen van de achterwand was nog een flinke klus, in eerste instantie waren de nissen net een paar millimeter te krap om de keukenblokken in te krijgen. Dan baal je wel even maar uiteindelijk is het gelukt.

Achterwand

We zijn heel blij met het resultaat en de mix van Ikea en andere bedrijven. Zo hebben wij een redelijk betaalbare keuken kunnen realiseren waar het heerlijk toeven is. Een leefkeuken waar ook echt geleefd wordt. Een heerlijke plek om te wonen.

schouw in de keuken.

De schouw heeft Gerwin ook zelf ontworpen en gemaakt. daar schrijf ik graag een andere keer over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: