De gang erin houden

fotobehang in de hal

Ergens “de gang in houden” , vaart maken, lekker doorgaan. Dat valt niet mee om tijdens de verbouwing de gang er goed in te houden. Naast al het gewone werk, het gezin en andere werkzaamheden, kost het best wat moeite om ook binnen gewoon door te gaan.

In het begin gaat het heel hard, tijdens het slopen en opbouwen heb je het gevoel dat je elke dag enorm veel meters maakt. Maar zodra het afwerken begint gaat “de gang” er wel uit.

Wat kost dat afwerken veel tijd. Schilderen, schuren behangen en inrichten. Plintjes, lampjes en nog meer schilderen.

Aan het behangen

Met sommige dingen gaat het wel weer lekker snel. Zo is een muur met fotobehang een avondje werk maar met groots resultaat. In onze hal hebben we op één muur gekozen voor een afbeelding uit het Rijksmuseum, via Rijksstudio. De “molen aan de poldervaart” van Paul Joseph Constantin Gabriël, ca. 1889 hebben we via Photowall op maat laten afdrukken op behang. Het duurde wel even voordat het behang binnen was maar toen we het eenmaal in huis hadden konden we mooi onze gang gaan.

Het zit er op!

Samen met mijn moeder heb ik de 4 banen op de muur geplakt en dan heb je zomaar een fantastische eyecatcher op de muur zitten. In combinatie met het oude barnwood op de balken en de oude toiletdeur is onze hal dus weer een heel eind verder af.

We zijn nu nog op zoek naar een mooi oud kerkbankje voor in de gang en ook de juiste lamp voor de garderobe hebben we nog niet gevonden. Maar alles op zijn tijd. Binnenkort ga ik weer lekker aan de gang in de gang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: