In Bad

Avondzon in de badkamer

Onze badkamer is een droom die uitkomt. Bij het nadenken over ons huis wist ik meteen dat ik een grote badkamer wilde. Het liefst met sauna erbij. In ons vorige huis hadden we ook een sauna in de tuin en daar maakten we veel gebruik van. Die droom is uitgekomen. Tijdens het schrijven van dit blog werkt de sauna nog niet. Hij is nog niet klaar maar de voorbereidingen zijn getroffen. Ik hoop er deze zomer in te kunnen.

Door de ruimte leent de badkamer zich ook goed om lekker af te wisselen met de styling. Zo hebben er al verschillende kleden gelegen en krukjes en bankjes gestaan. Op dit moment ligt er een koeienhuid. het staat heel gaaf, maar of het echt super praktisch is weet ik nog niet.

Kersentakken achter het bad.

1 Mei was de redactie van Stekmagazine bij ons op bezoek voor een cover shoot voor het juni nummer. Onze badkamer komt dus op de cover. Zo leuk. Het resultaat laat ik pas zien als de Editie van juni uitkomt, daar moet je dus nog even geduld voor hebben.

We krijgen op het moment best veel aanbiedingen voor fotografie in ons huis en zelfs voor Binnenste Buiten TV. Dat gaat waarschijnlijk in de zomer gebeuren. Wat een eer van ons werk.

Baukje aan het werk voor de shoot van Stekmagazine

De muren van de badkamer zijn van verschillende materialen. Zo is een wand van betonstuc, een muur met steenstrips, een wand met sauna hout en een raampartij. Dat geeft de badkamer verschillende sferen en is daardoor zeker niet saai.

De andere wand. Sauna in wording

We hebben niets voor de ramen. We wonen vrij en er kan niemand vanaf een weg of iets bij ons de badkamer inkijken. Misschien een keer een verdwaalde wandelaar of boer, maar die kans is zo klein. Dat durf ik wel aan. In het begin vond ik het wel een gek idee. Vooral in de avond als het buiten donker is. Je weet dat daar niemand is, maar je kunt dat zelf dan ook niet zien.

In de avond met een kaarsje erbij, lekker relaxen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: