Over mij, Judith

Scroll down to content
dit ben ik, Judith

Hallo, mijn naam is Judith Kets en naast mijn werk in het onderwijs heb ik een nieuwe hobby. Dat is ons huis. De verbouwing en de inrichting van ons huis op een prachtige plek in de Noordoostpolder. Op het Werelderfgoed Schokland. Het is een historische plek midden in de polder.

Ik hoop dat ik je via deze site weet te inspireren, om ook zelf aan de slag te gaan met hoekjes, mooie plekken in je huis.

Ik krijg vaak de vraag of ik “iets doe” met interieur. Of ik stylist ben of daar voor heb geleerd. Dat heb ik dus niet. Ik laat mij inspireren door mooie sites, plaatjes en een beetje bluf. Gewoon doen, die ene kleur, dat grote schilderij, dit hoekje, dat plankje. Van proberen kun je leren. (Dat komt dan weer uit het onderwijs)

Samen met Gerwin bedenken we wat we mooi vinden en kijken we hoe het staat. Gerwin is super handig en maakt veel zelf. (Als hij tijd heeft). Ik merk dat ik het heel erg leuk vind en dat wat ik bedenk ook vaak wel mooi staat. Maar smaken verschillen dus misschien denk jij daar weer heel anders over.

Mocht je vragen hebben of wil je iets kwijt of samenwerken, laat het dan gerust achter op deze site. Ik kom er dan zeker bij je op terug.

https://www.instagram.com/landlevenjudith/

%d bloggers liken dit: